El portal KM0, nou projecte del dinamització del teixit productiu

Divendres, 13 d'abril de 2018 a les 09:00

L’objectiu del nou portal és incentivar el consum de proximitat entre les empreses de la Riera de Caldes

El nou portal es basa en la filosofia KM0 que pretén incentivar el consum de proximitat entre empreses del territori, i la reducció de costos tan mediambientals com econòmics. Així, les empreses de la Riera de Caldes poden anunciar els seus productes o serveis, i demanar els que necessiten.

En els diferents projectes cooperatius realitzats fins al moment a la Riera de Caldes, es va detectar que les empreses del territori sovint desconeixen les característiques del teixit productiu més proper. Aquest fenomen minva la competitivitat de la Riera de Caldes, atès que la compra i la venda de béns i serveis entre empreses geogràficament properes és una pràctica poc utilitzada i amb un marge significatiu de creixement.Per tant, el present projecte, el portal Km0, pretén incrementar la compra i la venda de béns i serveis entre empreses geogràficament properes, empreses dels municipis de Caldes de Montbui, La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat. I fomentar la cultura km 0 empresarial.

El projecte pretén:

•          Implementació de un portal web territorial que permeti la posada en contacte de clients i proveïdors de proximitat. 

•          Creació d'un aparador territorial potent

•          Creixement significatiu de la quota de mercat dels intercanvis KM.0

•          Elaboració i publicació d'una Guia d'empreses de la Riera de Caldes, de caràcter exhaustiu.

•          Millora de les eines informatives de la Riera de Caldes

Totes les empreses que ho desitgin poden donar-se d’alta al directori. Això els ofereix la possibilitat de personalitzar la seva fitxa i oferir al públic la informació que més els interessi donar a conèixer: localització, contacte, catàlegs de productes i serveis, fotos de l’establiment, fulletons comercials...

Aquest servei és totalment gratuït per a les empreses i es un projecte finançat pels ajuntaments de la riera de Caldes i la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 13.04.2018 | 09:29