Treballant en millores de Drets Socials

Dilluns, 5 de febrer de 2024 a les 00:00

El passat 1 de febrer, l'alcaldessa de Sentmenat i consellera comarcal de Drets Socials, Montserrat Rueda, va participar en una trobada amb la Diputació de Barcelona per compartir reptes i identificar necessitats en qüestions de Drets Socials.

Una trentena de càrrecs electes del Vallès Occidental, entre els quals es troba l'alcaldessa, Montserrat Rueda, han participat aquest dijous, 1 de febrer, en un espai de diàleg convocat per la Diputació de Barcelona des de l'Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de Vida i Comunitat. Es tracta d’un espai de diàleg comarcal amb alcaldesses, alcaldes, regidors i regidores dels àmbits de serveis socials, convivència, diversitat i cicle de vida (infància, adolescència, joventut i gent gran) per compartir reptes i identificar necessitats.
 
Aquesta trobada ha servit per posar sobre la taula diferents temes socials importants pels municipis i la comarca. Els diputats assistents han pres nota de les necessitats parlades i es treballarà per tenir-les en compte com a recursos pels ajuntaments. Entre d'altres ha sortit el neguit pel nou model de repartiment d'aliments per l'adaptació a la normativa europea, el transport adaptat i la pressió en els recursos humans i tècnics de serveis socials.
Darrera actualització: 05.02.2024 | 12:17