S'obren les inscripcions pel Let’s Clean Up a Sentmenat el pròxim 20 de setembre

Dijous, 6 d'agost de 2020 a les 00:00

Let’s Clean Up és una acció comuna a tot Europa per conscienciar  sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida voluntària d'aquests residus abocats il·legalment a les zones boscoses, platges, rieres,..

Enguany la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sentmenat es sumarà al moviment Let’s Clean Up a Sentmenat amb unes jornades que se celebraran el 20 de setembre al Parc de la Riera on a més de la recollida voluntària de brossa a les zones de la riera i voltants, hi haurà actuacions musicals, espectacles infantils i obsequis per tots i totes les participants.

Com a mesura preventiva davant de la situació excepcional per la COVID-19, la campanya d'enguany, que estava previst realitzar del 8 al 10 de maig de 2020, va quedar ajornada a l'espera d'una nova data a nivell europeu. Aquesta nova data serà el 20 de setembre de 2020. L’Ajuntament aportarà bosses i guants per totes les participants i la recollida es realitzarà en petits grups, amb material individual i respectant les distàncies de seguretat. A més, l'aforament estarà limitat a 80 persones per a gestionar els grups de forma segura i respectant la normativa. 

Les inscripcions es poden realitzar via formulari clicant aquí.

 

Darrera actualització: 08.09.2020 | 12:58