Sentmenat s’adhereix al programa “Construir Ciutats Circulars en temps de la COVID-19”

Dimecres, 10 de febrer de 2021 a les 00:00

Amb la voluntat de ser proactius en el procés de transformació i transició ecològica, Sentmenat és un dels 8 participants en la prova pilot del programa “Construir Ciutats Circulars en temps de la covid-19” impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental en el marc del Vallès Circular.

La situació d’emergència climàtica i l’impacte socioeconòmic de la crisi provocada per la covid-19 provoquen la necessitat de revisar les estratègies de desenvolupament. Es un bon moment per entendre i valorar els beneficis de l’economia circular i les oportunitats que genera per assolir una transformació del model actual insostenible i apostar per un futur més resilient, inclusiu i sostenible.

És important que aquest procés de transformació el puguem compartir entre les parts implicades: l’administració, les entitats socials i econòmiques i la ciutadania. És per això, i tenint en compte el rol que juga la vostra organització, que us invitem al procés planificat i que podeu veure en la invitació adjunta. I us convidem també a fer arribar aquesta invitació a persones del vostre entorn, amb interessos en aquests temes i que poden aportar visions rellevants.

 

ACCÉS ALS TALLERS:

  • TALLER “Sentmenat Circular: un repte compartit”: 15 de febrer – 13:30h: LINK SESSIÓ ZOOM

  • TALLER “Anàlisi de prioritats i oportunitats”: 1 de març – 13:30h: LINK SESSIÓ ZOOM

 

Darrera actualització: 11.02.2021 | 09:11

Imatges