Obres de millora de les entrades i sortides al barri de Can Vilar

Dissabte, 27 de novembre de 2021 a les 00:00

El proper dilluns, 29 de novembre, començaran els treballs d'adequació de les illetes i entroncaments a la Ctra. B-142, als entorns del barri de Can Vilar.

L'Ajuntament informa que dilluns vinent, el dia 29 de novembre, començaran les obres d'adequació de les illetes i entroncaments a la Ctra. B-142, als entorns del barri de Can Vilar. Els treballs consistiran en refer la configuració de les illetes que hi ha venint des de la Ctra. B-142 cap a Sentmenat. Per una banda a l'alçada de l'Av. Filadores, per permetre un millor accés de l'autobús pel c. Repassadores i de l'altra a l'Av. Teixidores, que només serà de sortida. D'aquesta manera, els vehicles que vulguin accedir al barri de Can Vilar ho hauran de fer per un sol accés, pel c. Filadores i s'anul·larà l'accés a l'Av. de les Teixidores des de la carretera B-142.

Quan s'acabi la primera fase de les obres d'adequació de les illetes, de cara a l'any vinent, l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona executaran conjuntament la segona fase de les obres, que consistirà en la millora de la parada d'autobús de Can Vilar.

Darrera actualització: 30.11.2021 | 12:59