L’Ajuntament inicia una campanya participativa per la re-urbanització del Casc Antic de Sentmenat

Dilluns, 30 de novembre de 2020 a les 00:00

S'inicia el Pla de re-urbanització del Casc Antic amb una campanya participativa en la qual els sentmenatencs i les sentmenatenques puguin tenir veu en la seva planificació. La redacció del projecte compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

L’Ajuntament ha iniciat un pla per definir una estratègia d’actuació i priorització per l’espai púbic del casc antic de Sentmenat a través d’una visió socialment integral i urbanísticament tranversal. Una proposta d’actuació en etapes amb una clara aposta per un casc antic més dedicat a les persones.

 Per avançar en la redacció del Pla, l’Ajuntament vol comptar amb la participació de la ciutadania.

 Per aquest motiu s’han previst dues sessions de participació. Una primera sessió enfocada a la validació de la diagnosi amb la finalitat de contrastar amb la ciutadania l’anàlisi tècnic realitzat. I una segona per, a partir de la diagnosi tècnica i participada, plantejar propostes d’actuació per tal de ser valorades i prioritzades per les persones participants.

 La primera sessió sobre el Pla de re-urbanització del casc antic de Sentmenat, tindrà lloc telemàticament el dimecres 2 de desembre a les 19h. 

 Si vols assistir-hi i dir la teva, envia un correu electrònic a: smnt.comunicacio@sentmenat.cat.

Darrera actualització: 30.11.2020 | 15:01

Imatges

ca1