La reurbanització plaça 1 d’octubre, en fase d'adjudicació

Dilluns, 15 de març de 2021 a les 00:00

El termini d’execució de les obres serà de 5 mesos, però s'intentarà que estiguin acabades per l'estiu.

El projecte de reurbanització de la plaça 1 d’octubre pretén convertir-la en un espai còmode i relaxant per als més grans i alhora un espai lúdic i divertit per als més petits. La proposta és crear una zona d’aigua amb forma el·líptica a la part central de la plaça que permetrà dotar aquest espai públic d’un aire familiar, refrescant i amb un aspecte net.

La zona d’aigua consistirà en la instal·lació d'un conjunt de jocs d'aigua d'accés totalment lliure i enfocats als infants, però oberts a tothom. Els diferents jocs es complementaran amb un sistema d’il·luminació que permetrà oferir una experiència visual captivadora gràcies als colors dels materials dels elements i ajudaran a promoure experiències interactives i de comunicació.

Més enllà de la diversió dels més petits, també es pretén crear un punt de trobada amb unes instal·lacions d'oci per tots els públics convertint la plaça en un espai d’esbarjo que permeti l’activitat social i física, principalment en el període d’estiu.

El parc s’ha dissenyat amb jocs específics per a cada rang d’edat, i es dividirà en tres zones destinades a franges de públic diferent:

Zona nens petits

Es proposa una zona amb jocs de textures d’aigua suaus, amb jocs fàcils de manipular pels petits i que en cap cas existeixin elements en aquesta zona en els quals l’aigua caigui per sobre el cap dels més petits.

Zona familiar

Serà una zona interactiva on la família al complert podrà interactuar amb els elements i rajos d’aigua del parc. Serà una zona molt activa en la qual es participarà del joc lliure i la manipulació.

Zona joves

Estarà dirigida als nens més grans i més atrevits. Aquest espai comptarà amb rajos amb major quantitat d’aigua, amb zones de competició, amb efectes visuals i atractius de l’aigua.

Darrera actualització: 15.03.2021 | 12:04