Es realitzen obres de manteniment del ferm del 15 al 19 de març amb afectacions a la carretera entre Sentmenat i Castellar del Vallès

Dijous, 11 de març de 2021 a les 00:00

La Generalitat iniciarà el pròxim dilluns 15 de març un projecte de manteniment dels trams d'asfalt més afectats, dins del tram de carretera que va de Sabadell a Terrassa, arribant a afectar el tram de la carretera C-1415a que va de la central elèctrica fins a la rotonda de l’entrada de Castellar del Vallès.

Durant aquesta setmana i la setmana vinent es durà a terme per part del projecte de conservació SC-CGB-18156 de la Generalitat de Catalunya les tasques de manteniment i reasfaltat del tram que uneix el municipi de Sabadell amb Terrassa.

Dins del projecte de conservació de vies públiques i carreteres, es realitzaran talls de carril per treballs d'asfaltatge, de manera discontínua, entre els PPKK 28,5 (entrada a Castellar) i 32,5 (entrada a Sentmenat), amb pas alternatiu de vehicles. Els talls començaran a les 9:30 h, mitjançant operaris (no semàfors). El tall es retirarà en acabar la jornada diària.

Les tasques de manteniment es realitzen amb l'objectiu de tractar les parts del tram asfaltat més maltractats per les arrels de les vores; a partir de recomposició amb aglomerat, sanejament d'arrels de la vegetació i la incorporació de nou paviment amb aglomerat calent.

 


 

Darrera actualització: 11.03.2021 | 12:11