Es realitzaran obres de manteniment i millora de l’asfaltat al Passeig Anselm Clavé

Dijous, 20 d'agost de 2020 a les 00:00

El proper dimarts dia 25 d’agost es procedirà a fer treballs de reparació de la via principal de Sentmenat des de les 8 fins les 22 h. Les obres es realitzaran al llarg del passeig, des de l’entrada al municipi pel pont que connecta amb les carreteres de Polinyà i Sabadell (Edifici Ecus, 88), fins a la rotonda que connecta amb les carreteres de Castellar i Caldes de Montbui (Rotonda Passeig Anselm Clavé).

Les obres d’asfaltat i millora del Passeig Anselm Clavé continuen. Paral·lelament amb les reunions realitzades per l’acord de construcció del primer tram de la variant de Sentmenat, el Departament de Territori de l’Ajuntament ha treballat per la millora del manteniment del Pg. Anselm Clavé, la qual serveix de via principal per travessar el municipi (carretera C-1413a).

Les tasques de manteniment i millora de la via es realitzaran al marge esquerre de la carretera el dia 25 d’agost, des de les 8 h fins les 22 h. Es senyalitzarà la prohibició d’aparcar al Passeig Anselm Clavé durant el dia 25 d’agost a les hores indicades per redirigir els dos carrils i que el trànsit pugui fluir amb normalitat.

L'Ajuntament recomana evitar passar pel Passeig Anselm Clavé durant el dia indicat per evitar caravanes.

Darrera actualització: 20.08.2020 | 15:02