Es celebra la 50a edició del concurs "l'Aparador - Nadal 2019"

Dijous, 12 de març de 2020 a les 00:00

L’alcalde i la regidoria de promoció econòmica han assistit al lliurament de premis del concurs de “l’Aparador - Nadal 2019”  amb els seus guanyadors, la Xarcuteria Cal Vivet.

El passat 6 de març es va celebrar la 50a. edició del concurs l’Aparador – Nadal 2019, organitzaza per la Cambra de Comerç de Sabadell. L’acte va estar presidit per la Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Muntsa Vilalta i va comptar amb l’assistència de nombrosos representants polítics de les poblacions adscrites a la demarcació de la Cambra de Comerç, entre elles, l’Alcalde de l’Ajuntament  de Sentmenat i la Regidora de Promoció Econòmica.

Durant el parlament de l’entrega de premis, el President de la Cambra Ramon Alberich, va voler remarcar la importància de l’activitat comercial als municipis i la seva contribució al creixement econòmic i a l’opció d’optar per un comerç local i de qualitat.

A l'acte es van lliurar els premis que cada ajuntament atorga a l’establiment guanyador del seu municipi, en el nostre cas va ser la Xarcuteria Cal Vivet. El segon premi va ser per la Sastreria Cal Verdaguer i el tercer per LYS Moda, comerços als que se li entregarà el premi directament per part de la Regidoria de Promoció Econòmica. 

L’Ajuntament de Sentmenat vol agrair a tots comerços participants els seus esforços i la tasca que fan, no únicament apostant pel comerç de proximitat, sinó també omplin la vila de goig amb els seus aparadors. 

Darrera actualització: 12.03.2020 | 12:37

Imatges

Aparador Cal vivet concurs aparador