Acabades les obres de millora del paviment per part de Sorea

Dilluns, 17 de febrer de 2020 a les 00:00

El passat dimarts 4 de Febrer, per part de l’empresa SOREA, i a petició del Govern Local, es varen portar a terme obres consistents en la millora del paviment comprés entre l’Av. Salvador Espriu i el carrer del Camí de Can Sorts.

Aquestes obres consistien en la reposició, compactació i pavimentació amb aglomerat en calent de diferents clots ubicats en aquest mateix tram i que afectaven al trànsit, tant de vehicles com als propis vianants.

Segons els informes especialitzats, sembla ser que dits clots es varen formar per una incorrecte execució dels serveis de Telefònica alhora de instal·lar uns tubs soterrats que van des de l’arqueta ubicada a la vorera del costat de la rotonda de la part alta, ubicada al C/ Joanot Martorell amb Salvador Espriu i l’arqueta ubicada a la rotonda de davant de l’Escola Can Sorts. Pel que hem pogut estudiar, es varen col·locar els tubs corrugats per realitzar la instal·lació dels cables de telèfon i no varen impermeabilitzar bé dites arquetes, amb la qual cosa, amb els ruixats o temporals d’aquests últims mesos, s’ha filtrat gran quantitat d’aigua pluvial fent que el sauló ubicat sota l’aglomerat marxés i degut al trànsit de vehicles i el pes que ha de suportar, l’aglomerat cedís provocant aquests clots.

Per a consolidar i aplanar aquest terreny, i evitar futurs clots, el que s’ha realitzat és una millora de l’aglomerat creant-hi una base de formigó que protegeixi els tubs tant del pes dels vehicles que hi circulen, com de les pluges o altres efectes que poden afectar negativament.

 

 

Darrera actualització: 17.02.2020 | 09:26

Imatges

sor so