Elevat risc d’incendi forestal

Dijous, 22 de juliol de 2021 a les 00:00

Des de l’Ajuntament demanem la col·laboració a tothom a extremar les mesures preventives per disminuir el risc d’incendi forestal.

Degut a les condicions meteorològiques i al risc potencial d’incendi forestal el 19/07 s'ha activat el nivell 3 del Pla Alfa. El Pla Alfa és el procediment que té establert el Cos d'Agents Rurals per definir les actuacions davant les situacions de perill d'incendi que es produeixin.

L'activació de cada nivell comporta un grau de mobilització dels efectius de la Direcció General de Medi Natural i Biodiversitat (DGMNB) de la Generalitat de Catalunya i la realització de determinades actuacions preventives previstes en el Pla INFOCAT (Pla especial d'emergència per a incendis forestals a Catalunya). 

Des de l’Ajuntament demanem la col·laboració a la població a adoptar tant conductes cíviques com mesures preventives per disminuir el risc d’incendi forestal (per a més informació consulteu l'apartat d'enllaços relacionats). 

En cas d’incidència, si veieu alguna columna de fum o foc truqueu al 112.

Finalment recomanem seguir els consells i indicacions de Protecció Civil per que fa als incendis forestals que trobareu als següent enllaç: Incendis forestals. Departament d'Interior (gencat.cat)

Darrera actualització: 22.07.2021 | 11:37