L’Escola Can Sorts organitza una campanya solidària de recollida d'aliments amb la Creu Roja

Dimarts, 26 de gener de 2021 a les 00:00

Durant aquest curs l'alumnat de 5è de primària ha estat treballant els Objectius pel Desenvolupament Sostenible (ODS) i familiaritzant-se amb la desigualtat de recursos arreu del món. És per aquesta raó que han decidit organitzar un projecte de recollida d'aliments per a les famílies més desfavorides de Sentmenat de l'1 al 5 de febrer.

Tal com ha presentat l'equip de reporters i reporteres de Can Sorts al seu web, aquest curs a l'escola de Can Sorts els alumnes han estat treballant i investigant els ODS (Objectius pel Desenvolupament Sostenible), un tractat de l'Organització de les Nacions Unides que presenta 17 objectius a treballar per construir un món més just i millor per tothom; com són la fi de la pobresa, el consum i la producció responsable, o el treball digne, entre altres.

És per això que amb molta il·lusió i organitzat per l'alumnat, s'ha decidit presentar un projecte de recollida d'aliments que es realitzarà la primera setmana de febrer i amb la que es realitzarà una donació a les persones en risc d'exclusió social. Campanya a la que s’hi ha sumat Creu Roja per aportar l'experiència i la infraestructura necessària.

Els reporters i reporteres han presentat aquest vídeo promocional i ens animen a estar atents a la seva web per pròximes novetats!

Darrera actualització: 26.01.2021 | 09:59