Mulla't per l'Esclerosi Múltiple!

Dimecres, 29 de juny de 2022 a les 00:00

El proper diumenge 10 de juliol es farà un salt solidari a la piscina municipal de Can Sorts per l’Esclerosi Múltiple.

Els sentmenatencs i sentmenatenques podran tornar a treure el seu costat més solidari el diumenge 10 de juliol, amb una nova edició del Mulla’t a la piscina municipal de Can Sorts. A les 12 h del migdia es farà un salt conjunt a la piscina i es nedarà en el marc de la campanya que promou des de fa més de 20 anys la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

L’objectiu és aconseguir 300.000 € en el conjunt d’Espanya. Per assolir-ho, es poden fer donatius a la pàgina web https://www.fem.es/campanya/mullat-2022/ o també comprar productes solidaris a la mateixa web. En els dies previs a l’acte del 10 de juliol, també es vendrà marxandatge per recaptar fons.

La iniciativa compta amb la participació de més de 365 piscines de Catalunya, la majoria de les quals celebraran el salt i la jornada també el diumenge 10 de juliol. Des de l’Ajuntament de Sentmenat animem a tots els veïns i veïnes a sumar-se a l’acció per mostrar la solidaritat envers els afectats per l’esclerosi múltiple, ja sigui participant al salt o mitjançant aportacions directes a la Fundació. Els fons es destinaran a crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la recerca de l'esclerosi múltiple al nostre país.

Darrera actualització: 28.06.2022 | 13:44