El Consell Comarcal busca empreses i comerços compromesos amb la sostenibilitat per acreditar el segell Biosphere

Dilluns, 8 de febrer de 2021 a les 00:00

El compromís per la Sostenibilitat Biosphere és un distintiu internacional impulsat per la Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb el suport de l’Institut de Turisme Responsable, que acredita la gestió responsable i sostenible que realitzen empreses, comerços i entitats turístiques.

Treballant mà a mà amb el programa, el Consell Comarcal del Vallès Occidental aposta fermament per al desenvolupament i la gestió sostenible de l’activitat turística, i és per això que la implementació del segell Biosphere i del seu programa al territori la realitza a nivell comarcal el Consell Comarcal del Vallès Occidental, actualment amb 26 establiments distingits a la nostra zona, i 12 més treballant per acreditar-se.

Les empreses, comerços i serveis turístics adherits al Compromís per la Sostenibilitat Biosphere reben formació, assistència tècnica individualitzada i assisteixen a tallers per tal de poder obtenir a final d’any aquest distintiu que acredita la seva gestió responsable.

El programa està dirigit a un ampli ventall d’activitats vinculades al sector turístic: Municipis per acreditar-se com a destinacions turístiques, allotjaments, restauració, empreses de turisme actiu, museus i centres d’interpretació, oficines de turisme, seguretat ciutadana, agències de viatge, cellers, comerços, espais naturals, guies turístics, transport turístic o altres serveis.

Qualsevol empresa que treballi de manera responsable amb l’entorn o que vulgui saber què fer per millorar la sostenibilitat del seu establiment, pot contactar amb el Consell Comarcal al correu electrònic info@turismevallesoccidental.cat.  

El Segell Biosphere és una garantia de qualitat, és per això que des de l’Ajuntament de Sentmenat s’està treballant paral·lelament al projecte per adherirse com a entitat compromesa amb la sostenibilitat, sota el projecte "Sentmenat, Circular".

 

Darrera actualització: 10.02.2021 | 11:29