L’Espai Jove es prepara pel Carnestoltes!

Divendres, 4 de febrer de 2022 a les 00:00

La Tèxtil presenta la programació de febrer emmarcada en la festivitat del Carnestoltes i segueix impulsant els projectes que ofereix: participació, teatre i assessories.

Per començar, divendres 4 de febrer organitza un taller per restaurar i pintar el futbolí, de la manera i els colors que els i les joves decideixin. La següent setmana, aprofitant el bon temps, l’11 de febrer s’organitza una excursió a la Font de Can Roure, programada a les 16.45 h perquè quan sigui fosc ja estiguin de tornada.

Si no parles, no et queixis

Pel que fa al divendres 18 de febrer es realitzarà una de les trobades que més interessa al jovent que és ‘Si no parles, no et queixis’, trobada en la qual els i les joves tenen l’oportunitat de proposar tot allò que els hi agradaria que l’Espai Jove fes o organitzés; també és un moment per aprofitar i proposar propostes de millora per tal que La Tèxtil pugui anar millorant cada dia més. I, no només es debatran les propostes que es presentin, a més a més hi haurà xocolatada i croissants per berenar.

Carnestoltes

L’Espai Jove participarà a la rua de Carnestoltes que tindrà lloc el divendres 25 a les 16:30 h i que començarà des de l’Escola Can Sorts fins a la plaça de la Vila on continuarà la festa de carnestoltes amb un grup d’animació. A les 19.00 hores es farà un concurs de disfresses a l’Espai Jove i continuarà la festa de carnestoltes amb música que podran triar els mateixos joves.

Cia La petita Tèxtil

La companyia de teatre de l’Espai Jove està treballant en la creació d’una peça escènica amb previsió d’estrenar-la el mes de maig. Esteu a temps si hi ha alguna persona que vol formar part de la companyia.

Assessories

Finalment, però no menys important, recordar que l’Espai Jove ofereix assessories per parlar sobre les incerteses, pors, dubtes, etc., del jovent, com per exemple: incerteses sobre el futur, trobar feina, continuar estudiant i què estudiar, sobre sexualitat i gènere,... És per això que si algú es troba en una situació de canvis, presa de decisions, dubtes sobre itineraris acadèmics, inserció en el món laboral, etcètera, pot acudir a la Tèxtil per parlar i compartir, amb total confidencialitat, aquestes preocupacions i oferirà suport i acompanyament i els proporcionarà recursos.

Les activitats i serveis de l’Espai Jove estan adreçats a joves de 12 a 29 anys i són totalment gratuïts. Per inscripcions i més informació enviar un correu a: smnt.espaijove@sentmenat.cat o un missatge privat per Instagram @espaijovesentmenat.

La Tèxtil obre de de dilluns a dijous de 17 a 20 h i els divendres de 17 a 21 h. Us esperem!

Darrera actualització: 04.02.2022 | 12:46