Èxit d'assistència al curs de Guia caní responsable organitzat per l’Espai Jove la Tèxtil

Dissabte, 5 de juny de 2021 a les 00:00

Des de la Regidoria de Joventut s’ha realitzat un curs de guia caní responsable dins de la programació de l’assessoria Forma’t de la Info la Tèxtil. Aquest és el nou servei d’assessorament i acompanyament per a joves.

El curs l’ha dut a terme Pro-Canis, Educació i  Ensinistrament de Sentmenat. Aquest es va realitzar en cinc trobades de cap de setmana i va estar dividit en dues parts: una formativa, on es va reproduir un audiovisual enfocat a la tinença responsable i una part pràctica que constava en la recerca de persones perdudes, la detecció de tòfones o el gos d'ajuda i protecció. Pel que fa a la part teòrica, es va conèixer tot el necessari perquè la mascota estigui en unes condicions tant físiques com psíquiques adequades per al seu benestar, la bona convivència a la ciutat i els drets i deures del propietari en vers la societat i la seva mascota.

En finalitzar el curs els i les participants van obtenir un carnet que els acredita com a guia caní responsable i que compta amb el reconeixement de l'Ajuntament i de l'equip professional de l'entitat formadora, fent constar que el propietari de la mascota s'ha preocupat pel benestar del seu animal i de la ciutadania.

L'activitat va ser gratuïta i adreçada a joves de 12 a 29 anys. Davant de l'èxit participatiu, ja que va haver-hi joves que es van quedar sense plaça, es treballarà per realitzar un altre curs de cara al quart trimestre de l’any.

Darrera actualització: 05.06.2021 | 08:02

Imatges

taller taller