El Consell d'Infants pel curs 22-23 comença a caminar

Dijous, 20 d'octubre de 2022 a les 00:00

Avui dijous els nens i nenes de 5è i 6è curs de les escoles de primària del municipi, s'han trobat per començar a donar forma al Consell d'Infants d'aquest curs. Ha estat una sessió de presentació per explicar què és el Consell d'Infants, quines funcions té i com s'organitza.

Ja fa cinc cursos que Sentmenat compta amb aquest organ de caràcter consultiu que recull la mirada dels infants sobre la nostra vila. Els nens i nenes són ciutadans de ple dret, no només de cara al futur si no ja en el present i per això han de poder donar la seva visió dels temes que els afecten.

Els Consellers del passat curs han explicat la seva experiència i han donat resposta a les preguntes i dubtes dels companys. També hem conegut l'experiència de la Mariona Collell mestra d'infantil que ha passat sis mesos en un orfenat de Cusco, Perú, i ha pogut explicar als infants com es viu en una població tan diferent de la nostra per oferir una mirada oberta sobre el fet que els infants d'arreu del món tenen realitats molt diferents però que en tots els casos la seva participació dins la societat és rellevant.

Per acabar la sessió tots els assistents han pogut deixar la seva opinió sobre les coses que els hi agraden i que no de Sentmenat, aquest serà un bon punt de partida pel nou Consell d'Infants que en breu ja es constituirà.

El Regidor d'Educació, Jaume Carbonell, ha tancat l'acte agraint a tots els participants la seva implicació i sobretot als consellers la feina que fan.

Darrera actualització: 20.10.2022 | 18:40

Imatges