L'Espai Jove presenta un cicle d'activitats culturals, educatives i artístiques amb motiu del 8M

Dimarts, 23 de febrer de 2021 a les 00:00

Amb motiu del dia internacional de la dona, l'Espai Jove la Tèxtil s'ha sumat a les jornades reivindicatives dels drets de les dones amb l'organització d'una programació especial: un taller sobre sexualitat i plaer durant el cicle menstrual, i una exposició i pintada d’un mural de l’artista Marta Bellvehí.

El 8 de març és una data que cada any més persones tenen anotada a l'agenda, i com no podia ser d'altra manera, des de l'Espai Jove també l'han volgut celebrar amb unes jornades reivindicatives i educatives.

Per una banda, el 6 de març a la tarda hi haurà un taller sobre la sexualitat, el plaer i el cicle menstrual. Un taller basat en el conte "El Tresor de Lilith", de Carla Trepat Casanova; dirigit a les nenes que des de ben petites volen conèixer el tresor que són.

I, per altra banda, a càrrec de la il·lustradora Marta Bellvehí i amb la col·laboració de l'Espai Jove, es realitzarà un mural amb la temàtica del 8M a una part de la paret del camp de futbol municipal i hi haurà una exposició de l'artista.

Darrera actualització: 23.02.2021 | 10:13