El CFS Inter Sentmenat femení competirà a la Copa Catalunya

Divendres, 11 de març de 2022 a les 00:00

L'equip, que està quallant una gran temporada a la Lliga Nacional Femenina de Barcelona, hi competirà el cap de setmana del 19 i 20 de març.

El CFS Inter Sentmenat femení competirà el proper cap de setmana 19 i 20 de març per emportar-se el títol de la Copa Catalunya de Futbol Sala que es disputarà al pavelló municipal Agustín Rueda de Sallent. El dissabte 19 de març, a les 17.30 h, s'enfrontaran a l'Ath. Aguilar en l'eliminatòria de quarts de final. En cas de superar-la, la semifinal seria el diumenge 20 de març, al pavelló municipal de Centelles, a les 13.30 hores; i la final, també a Centelles, a les 17.30 h.

La bona marxa de l'equip aquesta temporada -han sigut campiones d'hivern i segueixen liderant la classificació de la Lliga Nacional Femenina de Barcelona- els ha permès poder lluitar per competir l'any vinent per tot Europa. Podran fer-ho en cas d'acabar la temporada com a campiones de lliga. 

Des de l'Ajuntament volem animar a l'equip a seguir lluitant i a tots els veïns i veïnes de Sentmenat a donar suport a les jugadores!

Darrera actualització: 11.03.2022 | 08:30

Imatges