Sentmenat celebra el Carnaval a les escoles i en streaming

Dijous, 4 de febrer de 2021 a les 00:00

Aquest any, amb motiu de la pandèmia, l'Ajuntament de Sentmenat d'acord amb les escoles del municipi proposa un format diferent de l'habitual per celebrar amb els infants la Festa de Carnaval.

Les escoles inclouran a la seva programació habitual a més de les disfresses o les consignes, dues propostes noves en substitució de la tradicional Rua i Festa de Carnaval, que malauradament aquest any no es podrà celebrar. El dimecres 10 de febrer a les 10 del matí s'emetrà en directe des de l'Espai Jove La Tèxtil de Sentmenat l'espectacle d'animació infantil "Revolució!" de la companyia Pentina el Gat per tal que en puguin gaudir en streaming des de les escoles totes les nenes i nens, cadascun amb el seu grup bombolla, i també aquells infants que estiguin a casa. Aquest espectacle d’animació us convida durant una estona a cantar, ballar, riure i jugar. Que tothom es prepari perquè les cançons, les danses i els jocs ara es converteixen en les armes per lluitar a favor de l’alegria i la felicitat.  I a més, al llarg de la setmana els alumnes de 5è i 6è realitzaran tallers creatius de màscares de Carnaval a càrrec del Taller d'Art de Sentmenat.

 

La Biblioteca i l'Espai Jove també realitzaran les activitats de Carnaval en format online. El dimarts 9 de febrer a les 17.30 hores la Biblioteca oferirà a través del canal Youtube de l’Ajuntament una sessió de l'Hora del Conte a càrrec de la Cia. Patawa amb el conte teatralitzat amb titelles i música "El Rei Carnestoltes i La Vella Quaresma", que ens convida a viure les nostres tradicions amb alegria. I l'Espai Jove celebrarà un Concurs de Disfresses els dies 12 i 13 de febrer en el que els i les joves podran enviar les seves imatges o etiquetar a través de l'Instagram (@espaijovesentmenat) i entre tots votar al guanyador/a.

 

Un Carnaval diferent però amb les mateixes ganes de mantenir viu l'esperit de la festa.

 

Darrera actualització: 04.02.2021 | 14:26