Sant Menna 2020 per streaming i Ràdio Sentmenat

Divendres, 6 de novembre de 2020 a les 00:00

Les restriccions causades per la COVID-19 obliguen a celebrar la Festa Major d’Hivern amb un programa d’activitats en línia, a través d’internet.

Així, qui vulgui podrà seguir els concerts que es faran al Teatre del Coro a través d’internet, al canal de youtube de l’Ajuntament, o també en directe per Ràdio Sentmenat, al dial 106.4 FM.

A cotinuació detallem la programació

DIMECRES 11 - SANT MENNA
18.30 h – Streaming

CONCERT TRADICIONAL DE FESTA MAJOR AMB L’ORQUESTRA INTERNACIONAL MARAVELLA

En aquest concert podrem escoltar des de música tradicional catalana fins a grans moments de la música lírica, sofisticades peces de virtuosisme per a instruments i per l’Orquestra Maravella al complert. Entre moltes d’altres la sardana “Sota el Mas Ventós”, l’havanera de l’òpera “Carmen”, la cançó napolitana “Torna a Surriento” o el brindis de “La Traviata”.

DIVENDRES 13
19 h – Streaming

CONCERT JOVE: BLÚ VERSIONS

Amb un directe potent i vibrant ple de versions de rumba, ska, rock, reggae, mestissatge, reggeton i música disco, la banda de Sant Feliu Sasserra ens divertirà d'allò més!

Organitza: Festa Major Jove​

DISSABTE 14
20 h – Streaming

CONCERT: LA SALSETA DEL POBLE SEC

La original i genuïna Salseta del Poble Sec, aquesta temporada actua en format concert per adaptar-se a les actuals circumstàncies covidianes. No faltaran les cançons més emblemàtiques ni les seves últimes composicions.

DIUMENGE 15
17.30 h – Streaming

CONCERT PER A INFANTS: HEAVY PER XICS

S’interpretaran grans himnes del heavy i del rock fusionats amb el cançoner català en versió rock. Capaços d’enllaçar el riff de "Smoke on the water" amb en "Joan petit" o de versionar Raimon a ritme d’Iron Maiden, un espectacle que agradarà tant als petits com als grans.

Organitza: Festa Major Jove

Darrera actualització: 10.11.2020 | 16:28