Possibles canvis d'ubicació durant la Festa Major

Dimecres, 1 de setembre de 2021 a les 00:00

La Festa Major 2021 és a punt de començar i la previsió meteorològica indica que venen dies de pluja. Si plou, els concerts de la plaça de la Vila i les Barrakes es realitzaran al pavelló Tèxtil Besòs i al pavelló Primer de Maig.

La Festa Major 2021 de Sentmenat és a punt de començar i la previsió meteorològica indica que venen dies de pluja. Davant d’aquesta adversitat, l’Ajuntament ha preparat un possible canvi d’ubicació pels actes previstos a l’exterior. Si plou, els concerts de la plaça de la Vila i les Barrakes es realitzaran al pavelló Tèxtil Besòs i al pavelló Primer de Maig.

A continuació us presentem els canvis d’ubicació dels actes previstos, només en cas de pluja:

El dijous 2 de setembre, els espectacles “Núvies i prínceps blaus” de la cia. Projecte Llilith i Scarlet and The Femme Soul band, es realitzarien al pavelló Primer de Maig. Recordem que el concert de “Las Opinólogas” s’ha hagut d’anul·lar per causes alienes a l’organització.

El divendres 3, el pregó a càrrec d’Improshow i el concert tribut al gran Gato Pérez a càrrec de la banda de Noël Meya es realitzarien al pavelló Tèxtil Besòs. El concert jove amb Strombers tindria lloc al pavelló Primer de Maig. 

El dissabte 4, l’espectacle familiar “Un país de Conte” de Carles Cuberes tindria lloc al pavelló Primer de Maig i l’espectacle “Per a gustos colors” de la Cia. T-Enredu al Teatre del Coro. El concert de sardanes amb La Cobla Maravella i el doble concert amb l’Orquestra Maravella es realitzarien al pavelló Tèxtil Besòs. 

La carretillada i tronada dels Sentcremats es faria quan deixés de ploure o bé es posposaria a diumenge. El concert jove amb La Selva Band es realitzaria al pavelló Primer de Maig.

El diumenge 5, l’exposició Gira Volta Titelles tindria lloc al pavelló Primer de Maig i el concert de versions de Los 80 Principales al pavelló Tèxtil Besòs. 

Per últim, el dilluns 6, el concert de la Principal de la Bisbal i Esther Buqueras es realitzaria al pavelló Tèxtil Besòs i el concert de Joan Martínez i Pep Pladellorens fent “Les cançons que m’acompanyen” es posposaria a una altra data. El Castell de Focs d’Artifici s’anul·laria.

Recordem que els concerts i espectacles es duran a terme en espais perimetrals i estàtics amb públic assegut, reserva prèvia d’entrades i portant la mascareta en tot moment. La reserva d’entrades es pot realitzar a www.entrapolis.com. En cas de no completar-se l’aforament encara que s’hagin reservat totes les entrades, es podrà accedir al recinte sense reserva prèvia fins a omplir totes les cadires disponibles.

Darrera actualització: 01.09.2021 | 12:39