Nou recurs per promocionar l'activitat cultural, patrimonial i festiva de la vila

Dimarts, 21 de juny de 2022 a les 00:00

La regidoria de Turisme promocionarà el municipi i les activitats que s'hi fan a la web de Festacatalunya.cat.

L'àrea de Turisme de l'Ajuntament ha formalitzat darrerament un contracte menor amb Festacatalunya Events, S.L. per tal de promocionar l'activitat cultural, patrimonial i festiva del municipi a la web https://www.festacatalunya.cat/. Així, des d'ara l'Ajuntament compta amb un recurs més per fer difusió de les activitats d'interès general i promocionar la visita de persones de qualsevol indret de Catalunya al municipi.

A la web s'hi promocionaran activitats com les festes, fires, jornades gastronòmiques, turisme cultural, museus, turisme actiu, tallers familiars, visites guiades, oci familiar i activitats esportives destacades. A més, també es comptarà amb l'elaboració d'un reportatge dels punts d'interès de Sentmenat com a municipi, que inclourà fotografies, text i geolocalització.

Els continguts d'agenda que es promocionin es publicaran a les seccions de propostes, newsletters d'activitats, bàners publicitaris destacats i també a les xarxes socials Facebook i Instagram, amb repercusió de més de 70.000 persones de tot Catalunya cada mes.

Darrera actualització: 21.06.2022 | 12:34

Imatges