L'Associació de Músics de Sentmenat dona una bateria per l'Espai Jove La Tèxtil

Divendres, 27 de novembre de 2020 a les 18:00

De la mà de l'Associació de Músics de Sentmenat, els i les joves sentmenatenques podran gaudir d'una nova bateria pel buc d'assaig que es troba a l'Espai Jove La Tèxtil i seguir expandint el seu coneixement musical amb un nou instrument.

L'Espai Jove La Tèxtil i l'Ajuntament de Sentmenat han agraït a l'Associació de Músics de Sentmenat la donació d'una bateria pel buc d'assaig de l'espai de forma totalment desinteressada.

Des del passat mes de setembre els i les joves de Sentmenat que tenen un grup de música, o que estan començant en el món de la música, tindran l'oportunitat d'ampliar la seva creativitat fent ús d'aquest nou instrument. Ara, el buc d'assaig disposa de material adient per poder incentivar l'interès en aquest art entre els i les joves del poble i que s'animin a venir a provar i continuar aprenent i millorant les seves habilitats.

Aquells joves que estiguin interessats o interessades a venir al buc d'assaig podran demanar cita prèvia a l'Espai Jove de Sentmenat a través del correu electrònic (smnt.casaldejoves@sentmenat.cat) o per alguna de les seves xarxes socials (@espaijovesentmenat).

Darrera actualització: 27.11.2020 | 19:04