L’Ajuntament treballa per fomentar la cultura popular

Dissabte, 30 de juliol de 2022 a les 00:00

L’Àrea de Cultura de l’ajuntament de Sentmenat treballa per al foment de la cultura en sentit més ampli: la difusió de les arts, el coneixement del patrimoni local i les festes tradicionals.

L’objectiu de l’Ajuntament des del primer dia ha estat proporcionar recursos culturals a la ciutadania, oferir una programació cultural estable, potenciar les expressions culturals i festives, participar en la recerca i divulgar el patrimoni historicoartístic del poble.

Seguint aquestes directrius i per garantir i facilitar el dret accés efectiu a la cultura, per promoure el seu valor,  potenciant-la com un bé essencial, comú i identitari aquesta setmana s’han signat dos convenis de col·laboració amb dues entitats locals:  l’Associació Sentcremats  i l’Associació Societat Coral.

Per una banda, s’ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Sentcremats per promoure la cultura popular i tradicional de Catalunya a través, concretament, del ball de diables durant l’any 2022, per un import de 2.000 €

Per l’altra banda, també s’ha sigant un conveni amb l’Associació Societat Coral amb l’objectiu de seguir comptant amb una programació professional d’arts escèniques de gran nivell al teatre El Coro aquest any, per un import de 16.500 €. També es va aprofitar l’ocasió per signar el conveni d’autorització d’ús del passatge interior i connectar a través d’aquest un punt neuràlgic de la vila.

Segons el regidor de cultura, Jaume Carbonell, treballem per enfortir i potenciar la vida cultural de la vila, per tal que la cultura esdevingui un element de vertebració social, un eix cohesionador i integrador.

Darrera actualització: 30.07.2022 | 09:37