L'Ajuntament presenta el nou calendari de 2021 amb fotografies dels entorns de Sentmenat

Dilluns, 21 de desembre de 2020 a les 00:00

Després de l'èxit de participació del concurs de fotografia dels entorns de Sentmenat que es va convocar el mes d’octubre passat, la Regidoria de Comunicació presenta el nou calendari de poble pel 2021 amb les 13 fotografies guanyadores del concurs, que aniran acompanyades d'un recull d'escrits de poetes i escriptores de Sentmenat. El calendari estarà disponible de manera gratuïta en una edició limitada a una unitat per cada llar.

Com a iniciativa d'enguany, des de la Regidoria de Comunicació s'ha volgut estimular l'interès per la fotografia i els nostres entorns privilegiats, que enguany han tingut un paper vital per airejar-nos i respirar en els moments més durs de les quarantenes.

El concurs celebrat durant el mes d'octubre i amb una gran participació, era obert a tota la ciutadania on tothom podia presentar un total de 3 fotografies sobre els entorns naturals de Sentmenat. I el resultat, igual que la participació, ha estat un èxit. Des de la regidoria es felicita a tots els guanyadors i guanyadores del concurs, i agraeix a les persones sentmenatenques que han col·laborat desinteressadament escrivint un poema o vers pel calendari.

De moment, aquí us deixem una de les 13 fotografies guanyadores, que en serà la portada del calendari "Sentmenat des de Can Vilar", de Valentín Castillo. Per conèixer les altres 12 haureu d'esperar a trobar-les al vostre calendari!

El calendari estarà disponible per a tothom i podrà ser recollit als comerços locals sentmenatencs quan es faci una compra nadalenca, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i a la Biblioteca de Sentmenat quan es faci un préstec de llibre o material digital.

Darrera actualització: 21.12.2020 | 13:54