La Glòria Sentmenatenca presenta la programació cultural de març i abril

Dijous, 11 de febrer de 2021 a les 00:00

Amb l'arribada de la primavera, la Societat Coral ha presentat la programació d'aquesta primavera 2021 amb una gran diversitat d'espectacles: des de teatre musical fins a sessions de dansa i pel·lícules al Teatre del Coro.
 

Complint amb tots els requisits sanitaris per gaudir de la cultura de forma segura, el Coro ha adaptat les seves instal·lacions perquè la Cultura no pari!

A més, enguany el Teatre del Coro participarà al Cicle Gaudí, un projecte cultural que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de les quatre Diputacions Catalanes, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. És l’únic circuit estable a Catalunya que promou el consum de cinema català arreu del territori. En el marc d’aquest cicle es projecta cada mes una pel·lícula catalana estrenada recentment a sales comercials a una xarxa de 77 poblacions.

Us convidem a gaudir de la programació de primavera:Be god is

Diumenge 7 de març a les 18:30 h (TEATRE)
La companyia Espai Dual presenta BE GOD IS, un divertidíssim xou que combina música, humor i teatre gestual. Aquest delirant i addictiu espectacle crea un ambient de gran complicitat amb el públic en el qual les preguntes passen a un segon terme i el joc del "tot s'hi val" domina l'escena.

 

Terra de Telers

Dissabte 20 de març a les 20:00 h (CINEMA)
La Julieta, una nena de sis anys, arriba amb la seva família al lloc on es desenvoluparà la seva nova vida. És l'any 1923 i com tantes altres famílies han hagut de fugir de la misèria del camp per establir-se a Colònia, però començar de nou en un nucli tancat no serà fàcil. Els records d'una infància feliç, marcats per la industrialització, l'ànima viva d'una nena que es converteix en dona i la duresa de la guerra civil a la caiguda de la dictadura, acompanyaran l'espectador durant més de seixanta anys mostrant-li tots els camins que el destí li ofereix. Finalment els ulls de la Julieta, madurs i savis, es tancaran en l'únic lloc que ha conegut: la seva estimada Colònia.

NU(e)S

Diumenge 21 de març a les 18:30 h (DANSA)
La nova creació de l'Esbart Maragall es composa d'un total de vuit coreografies que reflexionen sobre l'evolució de la nostra societat, al llarg dels darrers segles, a través dels conflictes. L'espectacle té com a eix principal la dansa tradicional per posar-la al centre del debat i explorar quins són els límits que té com a llenguatge.
Una proposta arriscada que pretén despullar el dansaire i l'espectador per posar en qüestió els dogmes.

Calma!

11 d'abril de 2021 a les 18:30 h (TEATRE)
GUILLEM ALBÀ ens explica, sol i sense paraules, un fet tan complex i a l'hora tan quotidià: la pressa.
Aquest "corre tothora" en el que vivim instal·lats.
CALMA! porta l'espectador a gaudir d'una experiència per moments còmica, per moments poètica.
Amb el clown com bandera i a través dels titelles, el gest, les ombres o la música; farà qüestionar-nos el dia a dia i el propi viatge vital.
Si val la pena córrer tant, si estem fent el que realment ens omple, i en definitiva: si volem seguir així o volem canviar-ho.

Sentimental

Dissabte 24 d'abril a les 20:00h (CINEMA)
Sentimental és una pel·lícula còmica espanyola de 2020 dirigida per Cesc Gay. És una adaptació de l'obra de teatre del mateix autor "Els veïns de dalt".

Totes les activitats es realitzaran al Teatre del Coro i amb entrada anticipada a Entràpolis.

Més informació a la web del Coro clicant aquí.

Darrera actualització: 12.02.2021 | 11:48