Èxit de participació a la Festa Major d’Hivern 

Dimecres, 16 de novembre de 2022 a les 16:00

El cap de setmana de l’11 al 13 de novembre Sentmenat va poder tornar a gaudir de la Festa Major d’Hivern, commemorant el patró de la vila, Sant Menna. 

El tret d’inici, com sempre, el va donar l’ofrena floral i la missa a Sant Menna. A la tarda, una quarantena de persones van participar a la gimcana digital turística pel municipi, on acompanyats per personatges, els participants havien de resoldre enigmes per conèixer el patrimoni i les històries curioses de Sentmenat. 

El dissabte va ser un dia ple d’activitats amb inflables pels més petits, un torneig de futbol 3x3 i també paradetes de les entitats municipals. A més, es va presentar la Plataforma d’Entitats i es va fer la lectura del seu manifest fundacional. Al vespre i a la nit hi va haver festa amb concerts i sessions Djs que van fer ballar a tot el jovent del municipi. 

I per tancar, l’últim dia de Festa Major hi va haver el matí gegant amb els Gegants, Capgrossos i Grallers de Sentmenat i un seguit de colles convidades. 

Des de l’Ajuntament volem agrair a tothom que ha participat i ha fet possible aquesta festa. Visca la Festa Major d’Hivern de Sentmenat!

Darrera actualització: 16.11.2022 | 16:21