El Seguici Reial anuncia que aquest any a Sentmenat ens visitaran les Reines Magues

Dilluns, 28 de desembre de 2020 a les 00:00

Seguint amb la iniciativa de les Tiones, i en una aposta per fer de Sentmenat un municipi més inclusiu per a totes les identitats de gènere i sexuals, aquest dilluns 28 de desembre, l’Ajuntament ha anunciat que enguany seran Reines Magues les encarregades de visitar el poble els dies 4 i 5 de gener, en comptes dels tradicionals Reis Mags.

Per primera vegada, l'Ajuntament de Sentmenat ha decidit convidar a les Reines Magues, que s'encarregaran d'omplir d'il·lusió la vila de Sentmenat els dies 4 i 5 de gener en l'Audiència Reial.

A Sentmenat creiem fermament en la igualtat de gènere i de totes les identitats, i és per això que mitjançant la cultura i les festes s'ha decidit convidar enguany a les Tiones i a les Reines Magues, amb la voluntat d'aconseguir la inclusió d'altres figures no cis-homes en les tradicions de l'imaginari popular.

A causa de les condicions de la COVID-19, les entrades per a l'esdeveniment ja estan esgotades, i tant les Reines Magues com les infantes i els infants de Sentmenat de ben segur que estan comptant els dies per trobar-se!

Celebrem un Nadal en família i en defensa de la diversitat, a Sentmenat totes les identitats de gènere són benvingudes!

Darrera actualització: 28.12.2020 | 17:33