Comença la programació de tardor del Teatre del Coro

Dimecres, 21 d'octubre de 2020 a les 00:00

Arriba una temporada de tardor farcida d'activitats culturals de la mà de "La Glòria Sentmenatenca" i la Regidoria de Cultura. Actrius i músics professionals com Sílvia Bel, Rosa Renom, Lluís Gavaldà, Manu Guix i Mireia Ros, són alguns dels noms que formen part de la programació del Teatre del Coro. També es compta amb l'actuació de grups artístics locals com el Cor Jove, les "Pastoretes" i la companyia estable de teatre del Coro.

El diumenge 4 d’octubre va començar la nova temporada del Teatre del Coro amb l’espectacle de teatre visual “Mobilus” de la Companyia Addaura, que va oferir un viatge escènic pel món de l’escultor Alexander Calder, donant a conèixer l'artista al públic familiar.

Aquesta programació de tardor que acaba de començar comptarà amb produccions professionals de qualitat com ara l’espectacle poètic-musical "Des de l'enyor de l'exili" interpretat per Sílvia Bel i Rosa Renom acompanyades per l'acordió de Joan Alavedra, basat en textos de Josep Carner que tindrà lloc el proper 25 d’octubre; l’espectacle musical “La Ciutat Llunyana” sobre el final del Paral·lel, interpretat per Mireia Ros i Carles Marigó el proper 8 de novembre;  el concert en format íntim de Manu Guix el 21 de novembre; o el concert a la carta de Lluís Gavaldà amb Joan Pau Chaves el 13 de desembre; i per començar l’any vinent el diumenge 3 de gener de 2021 tindrà lloc el “Concert d'Any Nou” de l'Orquestra Virtus  formada per una selecció de 24 intèrprets i solistes de les millors orquestres simfòniques catalanes, que interpretaran el tradicional Concert d'Any Nou amb Valsos i Nadales.

Des de l’any 2015 la Societat Coral i la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Sentmenat realitzen conjuntament la programació professional estable d’arts escèniques al Teatre El Coro, que aquest any s’ha formalitzat mitjançant conveni de col·laboració signat el passat 24 de juliol. A més aquesta programació compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per mitjà del Programa.cat i de la Diputació de Barcelona a través del Circuit de la Xarxa d’espectacles escènics municipals. La Societat Coral i l’Ajuntament de Sentmenat seguim treballant per la cultura per oferir-vos una programació professional de qualitat d'arts escèniques.

A més d’aquesta programació professional, el Teatre del Coro també acollirà propostes de teatre amateur com ara l’obra de creació pròpia de la companyia estable de teatre del Coro “Les millors cireretes no són les de Txèkhov” el proper 29 de novembre; el concert “Mongetes 2.0” del Cor Jove Teatre del Coro el 19 i 20 de desembre;  i les tradicionals “Pastoretes” a càrrec de la secció Pastoretes del Coro el 26 i 27 de desembre.

El Teatre del Coro també compta amb el suport de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya.

L'equipament està preparat per complir amb totes les mesures de seguretat i desinfecció. Recordeu que és imprescindible l'ús de la mascareta dins del teatre i a les zones comunes.

La cultura és segura, la cultura cura!

Us volem recomanar la compra anticipada de les entrades entrant a www.entrapolis.com.

Per trobar la programació podeu clicar aquí. 

 

Darrera actualització: 21.10.2020 | 18:23