Celebra el Dia Internacional de la Música a la Biblioteca de Sentmenat

Dilluns, 7 de novembre de 2022 a les 00:00

Amb motiu del Dia Internacional de la Música, que tindrà lloc el dimarts 22 de novembre, la Biblioteca de Sentmenat ha organitzat diversos actes amb la col·laboració del Taller d’Art i el Centre d’Ensenyament Musical.

Dilluns 21 de novembre a les 17.30 h es realitzarà el Taller “Pintant la música”, adreçat a joves a càrrec de l’Espai d’Art Cal Milionari i el Taller d’Art amb la música del pianista Albert Buendia.

Dijous 24 de novembre a les 19 h el pianista Albert Buendia oferirà un Concert Audició de piano per tots els públics.   

Divendres 25 de novembre a les 17 h els alumnes del Centre d’Ensenyament Musical visitaran la Biblioteca i es realitzarà una presentació de llibres de música de la biblioteca de l’Espai BiblioArt.   

Dissabte 26 de novembre a les 11.30 h es farà una Hora del conte amb l’obra “La Poko i el timbal”, a càrrec de l’equip de la biblioteca i adreçat a infants a partir de 3 anys.   

Música tot l’any a la Biblioteca de Sentmenat 

Però la Biblioteca de Sentmenat no només ofereix recursos musicals al voltant d’aquest dia, sinó que vol despertar la curiositat musical, ajudar a ampliar els coneixements sobre música i fer descobrir gèneres musicals i artistes durant tot l’any. 

Per això, a la Biblioteca s’hi pot trobar un fons musical compost, essencialment, d'obres considerades clàssiques i originals dins els diversos gèneres musicals. Es poden escoltar tranquil·lament els CD’s a l’Espai BiblioMúsica o agafar-los en préstec. 

A més, la Biblioteca també ofereix diversos recursos en línia: 

https://bibliotecavirtual.diba.cat/musica 

Naxos Music Library 

 https://bibliotecavirtual.diba.cat/musica-en-linia-naxos. 

Un recurs electrònic de musica clàssica amb les millors versions editorials del mercat. 

In-edit TV 

https://bibliotecavirtual.diba.cat/documentals-musicals-en-linia-in-edit-tv 

La Xarxa de Biblioteques Municipals ofereix el servei gratuït de visionat de documentals musicals mitjançant l’accés a IN-EDIT TV 

Spotify 

Amb l'objectiu de fer difusió de les seves col·leccions musicals i difondre els musics locals, algunes biblioteques que compten amb una especialització o centre d'interès vinculats a la música tenen un compte a través de Spotify (permet escoltar música sense haver de descarregar-la) 

Us hi podeu subscriure! 

Darrera actualització: 07.11.2022 | 10:35