Ja podeu consultar el programa de la Festa Major de Sentmenat

Divendres, 30 de juliol de 2021 a les 15:00

La Festa Major 2021 de Sentmenat se celebra aquest any del dijous 2 al dilluns 6 de setembre. Una programació que ja pots consultar en aquesta notícia plena d’actes i d’activitats per a totes les edats i gustos.

Una Festa Major que tornarà a ser adaptada a les situacions actuals marcades per la pandèmia de la Covid-19. Els actes es podrien modificar o suspendre en funció de les mesures sanitàries i de seguretat aplicables en cada moment pel Procicat.

Els concerts i espectacles es duran a terme en espais perimetrals i estàtics amb públic assegut, reserva prèvia d’entrades i portant la mascareta en tot moment. Les entrades les podreu obtenir a partir del 15 d’agost a www.entrapolis.com.

Diversió per a tothom

El dijous 2 de setembre es donarà el tret de sortida on el feminisme serà el protagonista, amb l’espectacle “Núvies i prínceps blaus” de la cia. Projecte Llilith i amb el concert de Las Opinólogas i tot seguit Scarlet and The Femme Soul band, bandes amb el 100% d’integrants dones.

I divendres 3 la cosa no para, amb el pregó a càrrec d’Improshow, el concert tribut al gran Gato Pérez a càrrec de la banda de Noël Meya i el concert jove amb Strombers. El dissabte 4 més espectacles familiars i per a tots els gustos amb “Un país de Conte” de Carles Cuberes i “Per a gustos colors” de la Cia. T-Enredu, concert de sardanes amb La Cobla Maravella i doble concert amb l’Orquestra Maravella, la carretillada i tronada dels Sentcremats i el concert jove amb La Selva Band.

Diumenge 5 serà el torn de l’espectacle Gira Volta Titelles, de “Mongetes 2.0” del Cor Jove de Sentmenat i del concert de versions de Los 80 Principales. Tot culminarà el dilluns 6 amb concerts de la Principal de la Bisbal i Esther Buqueras i amb Joan Martínez i Pep Pladellorens fent “Les cançons que m’acompanyen”. El Castell de Focs d’Artifici posarà el punt final a la Festa Major de Sentmenat 2021.

Altres propostes

A més de propostes musicals i escèniques, també s’oferiran exposicions artístiques i històriques sobre la vila de Sentmenat i el SentTapes, que s’estarà desenvolupant des del 26 d’agost al 12 de setembre.

Del 4 al 6 de setembre tindrà lloc el taller obert del Taller d’Art de Sentmenat amb l’exposició de l’alumnat i mostra dels tallers, a partir del 3 hi haurà una exposició sobre aquarel·les en temps de confinament de Josep Maria Cornadó i del 3 al 6 l’exposició “Paisatges” de Leandra Porras.

Bona festa major!

Darrera actualització: 30.07.2021 | 16:08