L'Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb l'entitat Sentmegatencs

Divendres, 2 de juliol de 2021 a les 10:00

El conveni té com a objectiu promocionar la realització d'activitats de protecció dels gats ferals i promoure l'adopció de forma responsable d'aquests gats. Sentmegatencs és una entitat que treballa educant i conscienciant sobre les colònies de gats ferals del municipi i la importància de respectar-les.

L'associació Sentmegatencs és una entitat animalista, sense afany de lucre amb l'objectiu de protegir els gats que viuen als carrers de Sentmenat i promoure l'adopció de forma responsable d'aquests gats, així com dels abandonats, sempre vetllant pel seu benestar.

Dins de les tasques de control i protecció d'aquestes colònies de gats ferals, s'hi suma la de difusió, formació i informació de les necessitats dels animals, amb la col·laboració de l'Ajuntament i de la regidoria de Benestar Animal i de Territori, fent-ne partícips les escoles, altres col·lectius animalistes o col·laboradores sense ànim de lucre.

Així, segons el conveni firmat el passat 30 de juny, l'Ajuntament de Sentmenat ha firmat un conveni de col·laboració pel valor de 2.000 euros amb Sentmetgatencs amb el fi de promoure la realització d'activitats de conscienciació i cures en vers la salut dels gats ferals.

Darrera actualització: 01.07.2021 | 16:43

Imatges

sentmegatencs1