Jose Luis Cruz i Alice Tozer guanyen la 34a pujada i baixada a Guanta de Sentmenat

Dilluns, 4 de novembre de 2019 a les 00:00

Tot i que la pluja ha fet acte de presència, la cursa s’ha pogut disputar sense problemes.

Jose Luis Cruz i Alice Tozer han estat els atletes més ràpids en completar els 12.3 km que conformen la pujada i baixada a Guanta, proclamant-se així campió i campiona de la 34a edició que s’ha disputat aquest diumenge 3 de novembre al matí. Tot i la presència de la pluja, la prova ha estat tot un èxit, ja que s’ha disputat sense problemes i tots els participants han pogut gaudir de la cursa.

Així, Jose Luis Cruz i Alice Tozer s’afegeixen a la llarga llista d’atletes que han pogut guanyar la prova en alguna edició. L’any passat es van imposar Edgars Sumskis (Letònia) i Angelica Esparza; l’any 2017, Juanma Alvarez i Raquel Parrado; el 2016, Jaume Domingo i Janeth Becerra (Bolívia); l’any 2015, Edgars Sumskis (Letònia) i Silvia Puigtio; i el 2014, Josep Lluis Blanco i Hasna Bahom (Marroc).

A més dels guanyadors generals, també han estat reconeguts els atletes locals Raimon Barbany i Anna Sánchez com a millors sentmenatencs i sentmenatenca respectivament.

L’organització de la cursa vol fer una menció especial tant a Salvador Alcázar, fundador i participant des de la primera edició de la prova, com a Pere Domènech, també fundador i actual tècnic d’Esports de l’Ajuntament. Sense ells dos, aquesta cursa mítica no seria possible!

Consulta els resultats de la prova aquí.

Darrera actualització: 04.11.2019 | 12:34