La Policia Local de Sentmenat actua davant la denúncia pel maltractament d'una gossa a Can Canyameres

Divendres, 29 de maig de 2020 a les 00:00

El passat dia 14 de maig, arran d’una denúncia via telèfon en la que una persona alertava del maltractament d’una gossa a la urbanització de Can Canyameres, la Policia Local va actuar immediatament.

D'acord amb l’acta policial, en rebre la trucada telefònica per part de la persona denunciant sobre el maltractament d’una gossa American Standford a la urbanització esmentada, els agents es van personar al domicili i van procedir a inspeccionar el lloc, trobant diversos gossos aparentment sans i estalvis. Els agents van aixecar acta per incompliment de l’Ordenança municipal de tinença d’animals que obliga als propietaris de gossos a tenir-los censats i amb microxip i per la manca de senyalització de gos potencialment perillós a la finca tal com es requereix a l'Ordenança.

La gossa American Standford objecte de la denúncia, no es va localitzar en cap de les ocasions en que la Policia Local es va presentar a l'habitatge.

L’Ajuntament de Sentmenat vol posar èmfasi en l’adequada actuació de la Policia Local de Sentmenat, personant-se al lloc al moment de rebre la denúncia i vetllant pel compliment de la normativa en matèria de tinença d'animals.

Aprofitem per fer saber a les persones que es trobin davant d’una situació de maltractament animal, la importància de fer l’avís amb temps i donar la informació necessària per a què la Policia Local pugui presentar-se al lloc dels fets i pugui aixecar acta i formalitzar la pertinent denúncia.

Des de l’Ajuntament de Sentmenat no tolerem cap tipus de maltractament i lluitarem perquè el recorregut d’aquestes denúncies no quedi aturat o esvaït en el no-res.

Aprofitem per recordar els telèfons i correus electrònics de contacte per a qualsevol denúncia o consulta en el àmbit de Benestar Animal:

  •  Policia Local telf.  937150092

(denúncies, avisos d’animals domèstics perduts, abandonats i/o ferits, avisos de porcs senglars en zona urbana i altres actuacions ràpides)

Darrera actualització: 22.06.2020 | 11:22