S'habilita el tràmit del comunicat de crema per internet i se segueix potenciant la tramitació electrònica

Dimarts, 10 de novembre de 2020 a les 00:00

A partir d’aquesta semana, la Generalitat ha incorporat el tràmit de comunicat de crema, juntament amb el llistat de tràmits que es poden realitzar ja des de casa per a fer-los més accessibles a la ciutadania i evitar aglomeracions innecessàries.

 

Amb el suport de la Generalitat, qui ha volgut potenciar també a causa de la pandèmia les tramitacions per internet, s’ha incorporat aquesta setmana el tràmit del Comunicat de Crema per a realitzar-lo telemàticament.
El comunicat de crema és el comunicat previ per fer foc en els terrenys forestals, i a la franja de 500 metres que els envolta, durant el període comprès entre el 16 d'octubre i el 14 de març. Ho poden demanar totes aquelles persones que vulguin fer cremes durant la tardor i l'hivern clicant aquí. El tràmit es pot fer directament a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Sentmenat, no cal portar sol·licitud però si un document que acrediti la identitat de la persona sol·licitant. És obligatori que s'indiqui un telèfon mòbil.
A data d'avui a l'OAC de Sentmenat ja hem tramitat presencialment 166 comunicacions de crema d'aquesta temporada que s'ha iniciat el 16 d'octubre i finalitza el 14 de març.

Així, l'Ajuntament de Sentmenat segueix avançant cap a la via telemàtica per oferir a la ciutadania un servei més eficient, personal i flexible, a més de reduir contactes presencials innecessaris que podrien ser un risc a causa de l'estat actual de pandèmia. Tanmateix, s'han habilitat les cites prèvies amb el personal de l'Ajuntament i l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, per evitar aglomeracions i controlar que les reunions es realitzin sempre en espais segurs, airejats i desinfectats. Es recorda que cal demanar cita prèvia mitjançant la Seu Electrònica per les assistències a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

Darrera actualització: 10.11.2020 | 18:30