L'Ajuntament engega un servei d'atenció psicològica telèfonic gratuït per afrontar la quarentena

Dimecres, 25 de març de 2020 a les 19:00

El Covid-19 ens posa a prova i afrontar la quarentena no resulta fàcil per ningú. Per aquest motiu, l’ajuntament de Sentmenat ha volgut contribuïr aportant el seu granet de sorra amb una proposta per afrontar de la millor manera possible aquestes setmanes de confinament domiciliari.

Es posa en marxa a partir del proper dilluns dia 23 de març de 2020, un servei d’atenció psicològica telèfonic, totalment gratuït per als ciutadans i ciutadanes de Sentmenat. L’objectiu és combatre l’estres per la por al contagi del coronavirus, així com altres situacions d’angoixa com ara l’ansietat per ser pacients de risc de contagi, per tenir nens/es a casa compaginant amb el teletreball, o per la quantitat de sobreinformació que rebem a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació.

Per sol·licitar el servei, podeu enviar un mail a smnt.serveissocials@sentmenat.cat o bé trucar per telèfon en horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres al 659 227 673, i la psicològa es posarà en contacte amb vosaltres.
 

Pel que fa a l'atenció a la gent gran es fa saber que poden demanar ajuda als Serveis Socials de l'Ajuntament per qualsevol problema.

A més a més, es reforça el servei d'atenció a dones en situació de violència masclista al 937246167 (SIAD Sabadell)

Darrera actualització: 27.03.2020 | 14:44

Imatges

gent gran violència masclista