La Generalitat decreta el tancament d'equipaments esportius durant els pròxims 15 dies

Divendres, 30 d'octubre de 2020 a les 00:00

La nova resolució del PROCICAT de 29 d'octubre, ha resolt en la suspensió i tancament dels equipaments esportius a causa de la necessitat de controlar i reduir l'onada de contagis per la COVID-19.

Davant la creixent taxa de rebrot que està afectant el territori, el pla PROCICAT de la Generalitat ha drecretat noves mesures de seguretat, com les de confinament perimetral als municipis durant els caps de setmana o la suspensió de les activitats esportives i el tancament de les activitats esportivas.

Amb data defectes el divendres 30 d'octubre i fins al 13 de novembre (ambdós inclosos), Se suspèn l'obertura al públic de les instal·lacions i els equipaments esportius, a excepció dels centres de tecnificació i rendiment esportius, tant de titularitat pública com privada, així com de les instal·lacions i equipaments esportius que hagin d'acollir entrenaments i competició professional, estatal i internacional. De la mateixa manera, s'estableix l'ajornament de totes les competicions esportives previstes per ser realitzades a Catalunya durant el període de vigència d'aquesta Resolució, a excepció de les competicions oficials d'àmbit estatal, internacional i professionals que s'han de celebrar sense assistència de públic.

Segons la resolució decretada SLT/2700/2020, aquestes mesures seran efectuades durant el període de quinze dies del 30 d'octubre al 13 de novembre, però queda obert a canvis o a perllongació segons l'evolució del mateix context epidemiològic.

Darrera actualització: 30.10.2020 | 11:13