Jornada de tallers sobre consum responsable amb l'alumnat de 5é de primaria de CEIP Can Sorts

Dilluns, 9 de març de 2020 a les 00:00

Mitjançant la il·lustració de situacions qüotidianes de compres del dia a dia, el taller ha donat l'oportunitat als alumnes de resoldre i discutir sobre les formes de consum i les responsabilitats i drets que tenim com a ciutadans.

Durant el matí del dilluns 9 de març, l’alumnat de 5é de primaria ha estat realitzant un curs sobre formes de consum responsable a l’escola de CEIP Can Sorts. La formació s’ha realitzat amb l’objectiu de conscienciar als alumnes sobre els seus drets com a persones consumidores i fomentar els valors de consum responsable, mitjançant la participació activa de l’alumnat de  en la resolució de situacions que a partir de la discussió conjunta han treballat per resoldre.

Els continguts de l’activitat que s’han il·lustrat han estat diversos com la diferenciació entre què és un producte i un servei, experimentar el procés de l’acte de consumir i les seves conseqüències, saber com actuar en el cas d’haver de formalitzar una reclamació o els serveis públics de consum.

La formació "de l'escola al centre comercial" ha estat realitzada per dues tècniques especialistes en l’àmbit del consum i organitzada per la Regidoria de Consum de l’Ajuntament de Sentmenat i la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 09.03.2020 | 14:12

Imatges

Taller Consum1