L'Ajuntament de Sentmenat presenta un nou tauler d'ofertes laborals per la ciutadania

Divendres, 30 d'octubre de 2020 a les 00:00

La Regidoria d'Ocupació presentarà de forma setmanal un recull de les noves ofertes de feina publicades tant a Sentmenat com als municipis del voltant. L'objectiu és el de facilitar i promoure la recerca activa de feina, que es farà amb col·laboració de l'Aula Oberta.

Davant de les conseqüències socials causades per la COVID-19, l'Ajuntament de Sentmenat ha estat treballant per donar suport a pal·liar les conseqüències laborals que ha tingut sobre els sentmenatencs i sentmenatenques la recessió econòmica causada per l'estat de pandèmia que estem patint.

És d'aquesta manera que la Regidoria d'Ocupació ha posat en marxa un servei de suport en la recerca activa de feina, amb la col·laboració del Servei d'Aula Oberta de Sentmenat, on de forma setmanal, cada divendres es publicarà un recull de les noves ofertes laborals del municipi al tauler digital per facilitar l'accés de la ciutadania a les ofertes del mercat laboral, que podreu trobar clicant aquí. A més, és realitzaran difusions esporàdiques d'aquelles ofertes express via xarxes socials.

Es recorda, que per a l'accés d'aquestes ofertes, tot interessat/da haurà d'estar inscrit prèviament al Xaloc, que podreu realitzar clicant aquí. 

D'aquesta manera, presentem el recull d'ofertes d'aquesta setmana, del 24 al 30 d'octubre.

 

Darrera actualització: 02.11.2020 | 17:51