El Servei Local d’Ocupació segueix treballant per donar suport i formació a les persones desocupades

Dilluns, 15 de febrer de 2021 a les 00:00

Tallers formatius, assessories personalitzades i cursos oficials són algunes de les novetats que des de la Regidoria d'Empresa i Ocupació s'han estat promocionant per pal·liar les conseqüències econòmiques de la COVID-19. Consulta els diversos serveis públics que ofereixen!

Promoció Econòmica i Ocupació ha estat treballant per respondre a les necessitats de la ciutadania i facilitar el procés d'inserció al mercat laboral. De la mà de la Regidoria, s'ha treballat per oferir una varietat de projectes tant formatius grupals com personalitzats oberts a tota la ciutadania en edat d'accedir al mercat laboral.

  • Sessions formatives per a la recerca de feina:

Es tenen programades 6 càpsules formatives en sessions presencials de 2 hores que es realitzaran a la Sala Ecus, seguint les mesures protocol·làries per la COVID-19.

Les primeres càpsules es van realitzar els passats 2 i 9 de febrer sobre "L'entrevista de feina en línia: com ens veiem darrere la pantalla" i "Storytelling: La nostra història laboral explicada correctament", amb una gran resposta per part de la ciutadania interessada.

Les sessions es realitzen amb 12 participants per sessió i hi ha una llista de reserves.

Clica aquí per inscriure't.

 

  • Curs de carnet de carretoner

S'està treballant des de la Regidoria d'Ocupació per organitzar un curset de carretoner, ja que ha estat demandat per moltes persones que acudeixen a la Borsa de Treball. Està a l'espera de ser confirmat i es treballarà per oferir cursets específics depenent de la demanda de la ciutadania.

 

  • Espai Aula Oberta per la recerca de feina

És un projecte paral·lel i col·laboratiu amb la Regidoria d'Empresa i Ocupació que s'encarrega de realitzar seguiments individuals i personalitzats a les persones interessades a accedir al mercat laboral o millorar la seva posició.

A més, s'ofereix una sala amb ordinadors amb tutories de la tècnica d’orientació laboral i pròximament s'oferiran tutories online per facilitar a les persones rebre el servei.

Darrera actualització: 15.02.2021 | 10:28

Imatges

xerrades