Posem nom a l’escola nova de Sentmenat!

Dimecres, 23 de desembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament ha posat en marxa un procés participatiu per tal de trobar el millor nom per a la nova escola de Sentmenat. Tal com es va informar a l’estiu, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sentmenat han acordat la construcció d'una nova escola d’una línia en la que el Departament d’Educació oferirà un grup de P3 el curs 2021-2022. La creació d'aquest nou centre educatiu serà per fases, aplicant mòduls definitius a mesura que l’escola vagi creixent en nombre d’alumnes. 

Una de les decisions que s'han de prendre ara mateix és el nom que tindrà la nova escola, per aquest motiu des de la regidoria d'Educació s’engega un procés participatiu obert a la ciutadania de Sentmenat per a rebre propostes i poder triar entre tots un nom que sigui el més adient i representatiu possible.

Des del dia 23 de desembre fins el 10 de gener, tots els veïns i veïnes de Sentmenat poden presentar una proposta de nom per al centre. Aquesta proposta haurà d'estar degudament argumentada i no s'acceptarà cap proposta que no estigui justificada. Es valorarà que el nom proposat tingui vinculació amb el municipi, amb la història, el patrimoni, els sentmenatencs o sentmenatenques que hagin destacat per algun motiu, l'entorn, les tradicions, que sigui original, etc.

Cal presentar la proposta enviant un correu electrònic a l'adreça smnt.ensenyament@sentmenat.cat; a l'assumpte hi ha de constar "Proposta nom nova escola: i el nom de la proposta”; al text del missatge cal indicar clarament el nom de la persona que fa la proposta, el telèfon de contacte, l’edat, el nom proposat per a l'escola i l’argumentari que justifiqui la proposta; es podran afegir documents si es considera oportú.

Totes les propostes presentades seran valorades per una comissió creada per tal efecte des del Consell Escolar Municipal, òrgan on hi ha representada tota la comunitat educativa del municipi. Si aquesta comissió ho considera oportú perquè hi ha més d'una proposta que compleix amb el propòsit de representar el centre, s'obrirà un període en que la ciutadania podrà votar per una d’entre les propostes més vàlides.

Aquest procés es preveu que acabi a finals de gener, serà llavors quan es farà públic el nom que representarà al nou centre educatiu.

Animem als sentmenatencs i sentmenatenques a participar posant nom a la nova escola de Sentmenat.

 

 

Darrera actualització: 23.12.2020 | 13:42