Oberta una enquesta per conèixer la previsió de places del nou projecte Migdia de l’Espai Jove la Tèxtil

Dilluns, 25 de maig de 2020 a les 00:00

La regidoria de Joventut impulsa una enquesta per conèixer la necessitat de places al nou servei gratuït pels joves i les joves de Sentmenat a partir del curs vinent.

Malgrat els moments de dificultats que estem vivint amb l’actual crisi sanitària provocada per la Covid-19, la regidoria de Joventut aposta per mirar cap al futur, preparant un nou servei adreçat a tots els/les joves majors de 12 anys de Sentmenat. L’Espai Jove la Tèxtil impulsa un projecte on s’obrirà l’Espai Jove cada dia, tot just surtin els joves de l'institut a les 14.35 h, amb l’objectiu d’oferir un espai on puguin dinar, aquesta iniciativa està pensada per a tots aquells joves que han de dinar sols, que tenen una bona estona de retorn a casa seva per la qual cosa acaben dinant massa tard, en definitiva per garantir que els joves que ho necessitin tinguin un espai per a poder fer l’àpat important del dia en condicions i després de dinar s’oferirà activitats d’educació en el lleure, tallers, etc. El servei tindrà places limitades i els/les usuaris/es d'aquest servei tindran l'acompanyament de les dinamitzadores de l'Espai Jove.

El servei s’organitzarà de la següent manera:

  • 14.45 h: Dinar de carmanyola:  els joves hauran de portar el seu menjar, hi haurà la possibilitat d’escalfar plats en microones i nevera. Després de dinar, estona lliure.
  • 16h:  Activitat dirigida: seran diverses, hi haurà tardes d'estudi, tardes de cinema, una tarda de taller, una tarda de jocs i dinàmiques i es treballarà un projecte trimestral. Totes aquestes activitats seran escollides pels i les joves que es quedin habitualment a dinar a partir dels seus interessos.
  • 17 h: Comença l’activitat habitual de l’Espai Jove

Per poder participar en aquest projecte, s'haurà de presentar les sol·licituds de preinscripció prèviament a l'Espai Jove.

Aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Sentmenat és nova i per a poder posar-la en marxa es necessita saber quantes famílies hi poden estar interessades. A través d'una enquesta, els pares, mares o tutor/es legals poden informar a l'Ajuntament de la previsió d’inscripció dels seus fills/es. El termini per a contestar l’enquesta serà del 25 de maig al 8 de juny. Des de l'Ajuntament es demana la col·laboració de les famílies omplint el següent formulari.

 

Darrera actualització: 10.06.2020 | 11:27