Oberta la convocatòria per la concessió d’ajudes pels usuaris del servei de transport escolar col·lectiu

Divendres, 12 de febrer de 2021 a les 00:00

L'objectiu d'aquests ajuts és el foment de l’ús del transport col·lectiu per afavorir la mobilitat responsable i la sostenibilitat i respecte pel medi ambient en els trajectes escolars de fora del nucli urbà.

Emmarcat en el projecte educatiu de mobilitat i camins escolars de la Regidoria d’Educació, aquest 12 de febrer s’ha obert la convocatòria per la concessió de subvencions en règim de concessió directa per a l’atorgament de subvencions als usuaris del servei de transport escolar col·lectiu de fora del nucli urbà de Sentmenat.

Aquesta convocatòria serà oberta a tot l’alumnat dels centres educatius públics de Sentmenat que estiguin empadronats al municipi de Sentmenat, fora del nucli urbà, i que utilitzin el transport escolar col·lectiu.

L’objectiu és centralitzar el transport d’acord amb els objectius de mobilitat i sostenibilitat, a més d’oferir un servei de transport directe a l’escola als infants de les urbanitzacions.

Les sol·licituds es poden formalitzar a la Seu Electrònica de l’Ajuntament des del 12 de febrer i fins al 3 de març clicant aquí.

Darrera actualització: 12.02.2021 | 17:11