El Departament d’Educació es compromet a estudiar la viabilitat d'una nova escola d'una línia a Sentmenat

Dimecres, 8 de juliol de 2020 a les 00:00

Ahir dimarts 7 de juliol va tenir lloc un Consell Escolar Municipal Extraordinari amb la presència el director dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, el sr. Jesús Viñas, els representants de la comunitat educativa: direccions dels centres, professorat i famílies, i els representants dels partits polítics de govern i oposició de l’Ajuntament. Prèviament més d’un centenar de persones es van manifestar pels carrers de Sentmenat amb un clam unànime per una nova escola.

En el Consell, el Director dels Serveis Territorials va justificar la no creació d’una escola nova per al proper curs 2020-21 degut a la baixa matrícula al P3 d’enguany a Can Sorts. No obstant això, la Direcció General de Centres Públics ha demanat un informe tècnic sobre la situació de Can Sorts per avaluar-ne els dèficits d’espais. L’informe conclou que a Can Sorts hi ha un dèficit de 420 metres quadrats construïts per a ser una escola de 3 línies.

Des de l’Ajuntament de Sentmenat seguim reclamant i treballant per tenir un nou centre educatiu que permeti desmassificar els centres públics existents. En aquest sentit, el sr. Jesús Viñas va emplaçar a l’alcalde i al regidor d’educació a una reunió urgent amb el sr. Josep González Cambray, director general de Centres Públics de la Generalitat per a abordar la planificació de solucions de futur.

Darrera actualització: 08.07.2020 | 16:55

Imatges

escola