Diada de Sant Jordi a les escoles

Dijous, 28 d'abril de 2022 a les 00:00

El divendres 22 d'abril els centres educatius del municipi van celebrar la diada de Sant Jordi.

A primera hora a l'Escola Ntra. Sra. del Pilar l'AMPA de l'escola juntament amb l'alcalde van lliurar els premis del concurs de dibuix i literari que el centre organitza per tots els alumnes d'infantil i primària.

A Can Sorts durant el matí es van organitzar diferents activitats participatives que van omplir el pati de jocs, a més de representacions de la llegenda de Sant Jordi pels més petits. A la tarda a la plaça de la Vila, acompanyats del regidor d'Educació, es va fer el lliurament de premis del concurs literari.

Els alumnes de l'Escola les Filadores tenien previst celebrar la diada al Castell però degut a les pluges van fer-ho a l'escola la qual cosa no va privar de que els infants fossin els protagonistes de la llegenda de Sant Jordi i en gaudissin.

A l'Institut Sentmenat, acompanyats del regidor d'Educació, també es va fer l'acte de lliurament de premis del concurs literari en llengua catalana, castellana i anglesa/francesa i de la gimcana que es va portar a terme al llarg del matí.

Els més menuts, a l'EBM Sentmenuts van tenir també un matí ple de contes i llegendes i el diumenge al matí l'AMPA va organitzar un espectacle a la plaça 11 de setembre.

Un matí ple d'activitat a tots els centres de la Vila que va comptar amb la visita de l'honorable senyor Josep Gonzàlez-Cambray, conseller d'Educació, que va visitar l'Escola Can Sorts i Les Filadores on va participar d'alguna de les activitats amb els infants i es va reunir amb les direccions dels centres, l'alcalde i el regidor d'Educació per tractar temes pendents relacionats amb els diferents centres educatius de Sentmenat tals com la construcció de l'edifici de la nova Escola Les Filadores i la ubicació provisional mentre no estigui acabada, les necessitats en temes de manteniment i inversions per a l'Escola Can Sorts i la saturació de l'Institut Sentmenat. El Conseller va explicar que la previsió de la construcció de la nova escola ens porta al curs 24-25 degut als terminis del processos de licitació i construcció de l'obra. Entretant s'habilitarà un espai dins el recinte de l'escola Can Sorts. Referent als treballs de manteniment i inversió necessaris a l'escola Can Sorts, es va acordar una inversió per part del Departament per aquest any i també pels propers per ajudar a l'Ajuntament a finançar-los.

Darrera actualització: 28.04.2022 | 11:28