Comencen els actes de les Festes de Nadal a Sentmenat!

Dilluns, 13 de desembre de 2021 a les 00:00

T'expliquem tot el calendari d'actes. Agafa bolígraf i anota!

El passat divendres 3 de desembre va tenir lloc l’acte d’Encesa de Llums de Nadal a les 18 h a la plaça de la Vila. Hi va haver xocolatada popular i, com a novetat d'aquest any, es va projectar un Vídeo Mapping dels Desitjos a la façana de l’Ajuntament amb els dibuixos que han fet les nenes i nens de Sentmenat. L'acte va comptar amb la participació del Consell d’Infants.

Amb les Llums de Nadal va arribar per segon any les Tiones i els Tions. L’Ajuntament va preparar un “Full de Jocs” per anar a buscar-los i jugar en família, es van repartir els fulls a les escoles i també van estar disponibles a la OAC de l’Ajuntament i a la Biblioteca.

Aquest any torna el Pessebre de la plaça Lluís Companys, un cop s'han acabat les obres de reurbanització. També hi haurà el Pessebre a la plaça 1 d'Octubre com l’any passat.

L’Associació de Comerciants de Sentmenat va celebrarcelebrar aquest any la Fira de Nadal el diumenge 12 de desembre a la plaça de la Vila, amb el Caga Tió. La Recollida de Cartes serà l'1 de gener al Teatre del Coro.

La Biblioteca ha preparat diversos actes de Nadal com ara el Bebetió el dissabte 18 de desembre per a nadons d’ 1 a 3 anys, o l’Hora del conte “Per Nadal, pas de pardal”, a càrrec del rondallaire Rah-mon Roma, el dimarts 21 de desembre, adreçada a infants a partir de 4 anys.

El Coro ja té a punt la programació per aquestes festes amb els tradicionals actes com ara el Concert de Nadal del Cor Jove els dies 18 i 19 de desembre, la Portada del pessebre a la Sagrera el diumenge 19 de desembre i les funcions de “Les Pastoretes” el diumenge 26 i el dimarts 28 de desembre.

Per a les noies i nois a partir de 12 anys, l’Espai Jove La Tèxtil té a punt el “Nadal Jove” del 27 al 30 de desembre, amb activitats i sortides al Salting, al Museu de les Il·lusions i l’Escape Room. Abans d’això, el 23 de desembre hi haurà una activitat de realitat virtual a l'Espai Jove en què també hi podran participar els que tinguin 11 anys. Més informació i inscripcions a smnt.espaijove@sentmenat.cat i a les xarxes socials! Totes les activitats seran gratuïtes.

La Dona dels Nassos arribarà un any més a Sentmenat el 31 de desembre. La trobareu a les 12 h del migdia a la plaça de la Vila, seguida de l’espectacle d’animació “Un Nadal Musical” de la companyia El Gripau Blau.

Els dies 3 i 4 de gener tots els infants tenen una cita als jardins de Cal Milionari per “Jugar com sempre” al Parc de Jocs, on hi trobaran tallers, espectacles, jocs i moltes sorpreses.

I, finalment, Ses Majestats Els Reis Mags d'Orient arribaran a Sentmenat el dia 5 de gener a les 18.00 h amb la tradicional Cavalcada pels carrers del municipi. Aquest any, amb un recorregut diferent,  més llarg i per carrers més amples, per tal d’evitar aglomeracions.

Aquets actes podran ser modificats o suspesos en funció de l'evolució de les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19.

Darrera actualització: 13.12.2021 | 23:13