Comença el nou projecte de camins escolars!

Dilluns, 7 de març de 2022 a les 00:00

L'objectiu és avançar cap a una mobilitat més segura i sostenible i el disseny de camins escolars per als nens i nenes i joves que accedeixen als diferents centres educatius del poble.

Des de la regidoria d'Educació, en col·laboració amb els centres educatius de Sentmenat, posem en marxa un projecte que ens ha de permetre conèixer els hàbits de mobilitat de l'alumnat dels centres escolars del municipi. En aquest projecte hi participaran tots els alumnes d'infantil, primària, secundària i batxillerat que hauran d'introduir les seves dades referents als desplaçaments que fan per anar de casa a l'escola i de tornada.

Aquestes dades, que seran anònimes, es recolliran a través de la plataforma digital ATMOOS un sistema que permet conèixer els hàbits de mobilitat de l'alumnat dels centres educatius i del seu entorn, així com les emissions associades. L’alumnat és el protagonista d'AtmOOs però s'obre també al seu entorn. L’App i la web són canals de comunicació bidireccionals amb el quals tant l'alumnat com les seves famílies poden contribuir a la base de dades i ajudar a generar coneixement de gran valor per a la gestió de la mobilitat.

La participació de l'alumnat i les famílies es farà a través dels diferents centres educatius que seran els qui facilitin la recollida de tota la informació.

Animem als alumnes i a les famílies a participar en aquest projecte per aconseguir tenir un mapa de mobilitat relatiu als centres educatius que ens permeti millorar en seguretat i sostenibilitat a Sentmenat.

Darrera actualització: 07.03.2022 | 16:02