Celebrem el final de curs!

Divendres, 26 de juny de 2020 a les 00:00

Ja us podeu connectar a l’espectacle de màgia organitzat pel Consell d’Infants de Sentmenat.

Per tancar amb les activitats proposades i acomiadar-nos del curs escolar, els consellers i les conselleres us proposen un espectacle de màgia a càrrec del mag “Oscar de la Torre”. A partir de les 11:45 h ja us podreu connectar a la sala i l’espectacle començarà a les 12 h. Només necessitareu tenir preparat un full en blanc DIN-A4 pel repte que us plantejarà l’Oscar i moltes ganes de passar-ho bé.

Podeu accedir a l’espectacle amb el següent enllaç

ID de reunió: 863 7719 6462

Contrasenya: 281293

 

Avís important sobre la difusió d’imatges personals: Aquelles persones que no vulgueu sortir a l'espectacle, heu d’entrar a la conferència amb la càmera tancada. Durant l’espectacle el mag us demanarà col·laboració i aquells que hi vulguin participar, poden activar la càmera.

Està prohibida la gravació d’imatges, la filmació o la captació d’imatges de l’espectacle. L’Ajuntament de Sentmenat i l’artista es comprometen a no fer gravacions, fotografies o qualsevol mena de pressa d’imatges dels participants a l’espectacle. L’Ajuntament de Sentmenat no es farà responsable de les accions de tercers. Aquelles persones que tinguin les càmeres obertes, serà sota la seva responsabilitat.

Darrera actualització: 26.06.2020 | 18:03